Mahalle Konaklarının Sayısı Artıyor

Mahalle Konaklarının Sayısı Artıyor

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bir takım ziyaret ve Gençlik Merkezi açılış için Kırıkkale'ye geldi.

A+ A-

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun Kırıkkale ziyarete ilk olarak Yeşilvadi-Bisiklet Yolu ziyareti ile başladı. Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu daha sonra Kırıkkale Valiliğini ziyaret etti. Ziyaretin ardından Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu il değerlendirme toplantısına katıldı. Gençlik ve Spor Bakanı  Mehmet Muharrem Kasapoğlu Valilik ziyaretinin ardından Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'yı ziyaret etti. 

Gençlik merkezi açılışına katılan Gençlik ve Spor Bakanı  Mehmet Muharrem Kasapoğlu ilk olarak Belediyemiz anı defterini imzaladı. Gençlik merkezi açılışına katılan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu belediye çalışmaları hakkında Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'dan bilgi aldı. 

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ziyarette yaptı konuşmada, " Kırıkkale Evlerinin olduğu yerin büyük bir kısmında gençlik merkezi yapmak üzere çalışmaya başladık. Sizde destek verip katkı sağladınız. İhalesi bitti, Daha çok engelli gençlerle çalışmak üzere projelendiriyoruz. Bugünlerde tefrişatına başlıyoruz. Kitap kafemiz var aktif olarak çalışıyor, eğitimler de yapılıyor. Parklarımızın içerisine cep kütüphaneleri yaptık, insanlarımız açık havada kitap okuyor. Asıl projemiz Mahalle konaklarımız 8 mahallemizde yaptık. Bu konakların içinde saat 14:00’a kadar bayanlar eğitim almaktalar,14:00’den sonra çocuklarımız gelip derslerini yapıyor. Onlara bir mekân hazırlamak istiyoruz. Şuan elimizde 8 tane var, bu manada desteğiniz ile 10 tane daha yapmak istiyoruz. Bizim her mahallemiz de nüfusumuz 15 binin üzerinde. Bu mahalle konaklarının yanlarına spor kompleksleri ilave eklem ve hali hazırda olanları da rehabilete ederek gençlerimizin hizmetine sunmak istiyoruz. Semt sahaları yapmak yönünde düşüncelerimiz var. Yapılacak çalışmaların gençlerimiz tarafından kullanılmasını " diye konuştu.

 Gençlik ve Spor Bakanı  Mehmet Muharrem Kasapoğlu projenin çok güzel olduğunu, yakından ilgilendiklerini ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'ya gerekli destekleri vereceklerini belirterek çalışmalarında başarılar diledi. Kırıkkale Oba köy, Kırıkkale Gençlik Merkezinin açılışı ve Ak Parti il başkanlığı ziyaretlerinin ardından Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu beraberindeki heyet ile Çeşnigir Kanyonu'nda incelemelerde bulundular.


Bu haber toplam 1007 defa okunmuştur